BUDAPESTI IRODA


KALOCSAI IRODA


TELEPHELY

Travel-Trans-Union-staff-2017-season

TTU Kalocsa iroda

Premium Buses 2016

H -1101 Budapest
Hungária Krt. 5-7.
II.Ép.II.Lh. Fsz 3.
TEL: +36 1 4319094 - 99
Fax: +36 1 2622325
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

H - 6300 Kalocsa
48-asok tere 1/14.
TEL: +36 78 562 090-91
Fax: +36 78 562 092
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

1165 Budapest
Újszász u 47.

TEL: +36 20 9358081

Üdvözöljük honlapunkon!

 

Üdvözöljük a Travel Trans Union Személyszállító- és Utazási Iroda honlapján! Ismerkedjen meg cégünk sokrétű tevékenységével! A Travel Trans Union 1992 óta foglalkozik csoportok autóbuszos személyszállításával és programszervezéssel.

Személyszállító irodaként turista szériacsoportok európai és magyarországi buszos túráihoz biztosítunk minden igényt kielégítő, kiváló minőségű járműveket. A programok vezénylését nagy gyakorlattal végezzük, 24 órás telefonos elérhetőséggel állunk rendelkezésre. Ha szüksége van csoportok autóbuszos szállítására, egy- és többnapos kirándulások, körutazások, városlátogatások, reptéri-, konferencia-, rendezvény transzferek lebonyolítására, kérje ajánlatunkat.

Beutaztató utazási irodaként vállaljuk, hogy az igényeknek megfelelően nagy tapasztalattal megszervezzük és összeállítjuk a Magyarországra érkező turistacsoportok programját. Kérje személyre szabott ajánlatunkat a következőkre: félnapos és egész napos budapesti városnézés, idegenvezető, múzeumlátogatás, hajókázás a Dunán, egész napos kirándulások, tipikus magyaros ebéd, cigányzenés folklóros vacsora, puszta program, borkóstoló és interaktív programok.

Célunk, hogy a kiváló minőségű szolgáltatások nyújtásával partnereink és vendégeik teljes körű igényeit magas színvonalon kielégítsük. Forduljon hozzánk, ha gyors, megbízható, pontos személyszállító és beutaztató partnerre vágyik.

 

Bemutatkozás

 

Cégünk két fő üzleti alaptevékenységében húszéves tapasztalattal rendelkezik. Alap tevékenységi területünk az autóbuszos személyszállítás külföldön és belföldön, illetve a fuvarközvetítés. A másik központi feladatkörünk az utazási irodai tevékenység, melyen belül beutaztatással és programértékesítéssel foglalkozunk. A cég története 22 évvel ezelőtt egy busszal kezdődött. A Travel Trans Union (röviden: TTU) 1992 novemberében alakult meg Jakus József alapításával, aki jelenleg a cég tulajdonos-ügyvezető igazgatója is. Az elmúlt évek alatt a piaci pozíciónk megerősödött, amit annak köszönhetünk, hogy mindig teljes körű, magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítunk és keressük az innovatív megoldásokat. Mára a hazai autóbuszos személyszállítás területén az egyik legjelentősebb vállalkozásként tekinthetünk a cégre.

 • Deluxe-VDL-Motorcoaches2017
 • Highest Standards for Services
 • Luxury-VDL-Busses2017

A társaság töretlen fejlődését és volumenének növekedését jól jellemzi, hogy a személyszállítási tevékenység mellett 1995-től utazási irodaként is működik. A kizárólag beutaztatási tevékenységgel foglalkozó utazási iroda szakmai vezetője Litavecz Erika, aki 2001 óta dolgozik a Travel Trans Union Bt-nél, és a cég társtulajdonosa is egyben. Az utazási iroda bevételének legjelentősebb része a folyami szállodahajós cégekkel való együttműködésnek köszönhető.

A szakmai fejlődés és eredményesség újabb mérföldkövét jelentette, hogy 2003 áprilisában megnyitottuk fiókirodánkat Kalocsán. Fő célunk a Kalocsára irányuló idegenforgalom teljes és magas színvonalú kiszolgálása, a helyi szolgáltatók összefogása és koordinálása, a szolgáltatások minőségének továbbjavítása.

 • Gastro Treasures
 • Magical Puszta Programs
 • Top tour guides

 

 A vállalkozás növekedésképességét fémjelzi, hogy 2002-ben megvásároltuk a Budapest XVI. kerületében lévő több mint 15.000 nm alapterületű ipari telephelyet, ahol közel 6000 nm bérelhető raktárépület található. A stabil lábakon állás, az árbevétel növelés célja mellett mára a telephelyünk javítóbázis és szervizállomás funkcióját is betölti. Saját autóbuszparkunk illetve gépjárművek műszaki szerelését, karbantartását és egyéb gépjárműipari szolgáltatását végző bérlőink megbízható szervizbázis hátteret biztosítanak.

 • 4.000 sq m Rentable Storage Units
 • Auto Parts and Auto Repair Services
 • Industrial- Warehousing Park

 

Jakus József a cég vezetésén felül jelentős önkéntes közösségi munkát végez a NIT Hungary Autóbusz Tanács elnökeként. Az ipartestületben kifejtett tevékenysége legalább olyan fontos szerepet tölt be életében, mint a vállalkozás irányítása. A szakmai érdekképviselet munkájában való aktív közreműködésével segíti az autóbuszos magánvállalkozások illetve a budapesti idegenforgalomban résztvevők munkáját. A Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) 2004-ben Jakus Józsefnek, a Travel Trans Union Bt. tulajdonos- ügyvezető igazgatójának ítélte "Az Év Vállalkozója Díj" elismerést. A szakmai szervezetek újabb kitüntetésben részesítették kiemelkedő tevékenységéért: 2011-ben "Az Év Autóbuszos Személyszállítója Díjat" Jakus József nyerte el.

 • Entrepreneurs of the Year 2004
 • Entrepreneurs of the Year Award
 • Motorcoach Passanger Transporter of the Year 2011 Award

 

 A cég fejlődésének fontos mérföldkövéhez érkezett 2013-ban, amikor a Travel Trans Union a VDL Bus & Coach buszgyártó cég kizárólagos magyarországi képviselője lett. Két másik céggel közösen az összes VDL típusú autóbuszhoz alkatrészek beszerzését és magyarországi értékesítését, valamint a VDL gyártmányú buszok szervízelését végzi. A cég VDL márka iránti elkötelezettségét jól tükrözi, hogy 9 db kiváló minőségű VDL autóbusz tartozik a cég autóbuszparkjához. Személyszállítási tevékenységünk egyik specialitása a csúcsminőségű autóbuszokkal való szolgáltatás. Három járművel rendelkezünk ebben a kategóriában. Az autóbuszok 12-13-14 méter hosszúak, azonban az utasülések száma 30-33-37, tehát rendkívül kényelmes, extra nagyméretű üléstávolságot biztosítva az utasoknak.

 • Extra comfort
 • VDL coach Deluxe 45 2 seater exterior
 • VDL coach Deluxe 45 2 seater interior

 

Hisszük, hogy a sikeres jövő záloga a partnerek hosszú távú megtartása. A személyszállítási tevékenységünk főbb partnerei utazási irodák, ezek közül is a legnagyobb a Tumlare Corporation, EETS, és Miki Travel. Évente hozzávetőleg tízezer távol-keleti turista személyszállítását biztosítjuk Európa-szerte. A japán és kínai utasok mellett éves szinten legalább kétezer dél-amerikai vendég utazik buszainkon a Mundivision Tours megrendelései által. Saját beutaztató irodánk olyan hűséges partnerekkel büszkélkedhet, mint a Vantage Travel, Avalon, Odysseys Unlimited. Utasaink többsége az Egyesült Államokból, illetve Kanadából és Ausztráliából érkezik. A cég fennállása óta több százezer amerikai utas programját szerveztük. Folyamatosan koordináljuk a Dunán érkező luxus szállodahajók vendégeinek magyarországi és budapesti tartózkodását.

 • Deluxe Coaches
 • River Cruise Ship Excursions
 • To You Exclusively From Us

 

Kutatjuk az újdonságokat, hogy a már ismert programok mellett friss szemléletű, megújuló turisztikai ajánlatokat is biztosítani tudjunk partnereinknek. Hiszünk abban, hogy az idegenforgalom nem racionalizálható a végtelenségig, mert az igazi értékek a személyességben, a hűségben és a kötődésben rejlenek. Ez az alapja a partnereinkkel kialakított hosszú távú együttműködésnek és visszatérő ügyfeleink megtartásának.

 

Jakus József és Litavecz Erika