BUDAPESTI IRODA


KALOCSAI IRODA


TELEPHELY

Travel-Trans-Union-staff-2017-season

TTU Kalocsa iroda

Premium Buses 2016

H -1101 Budapest
Hungária Krt. 5-7.
II.Ép.II.Lh. Fsz 3.
TEL: +36 1 4319094 - 99
Fax: +36 1 2622325
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

H - 6300 Kalocsa
48-asok tere 1/14.
TEL: +36 78 562 090-91
Fax: +36 78 562 092
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

1165 Budapest
Újszász u 47.

TEL: +36 20 9358081

Programszervezés

 

A Travel Trans Union több mint 20 éves tapasztalattal állít össze programokat csoportok részére. Rendelkezünk mindazzal a tudással, mely szükséges a programok megtervezéséhez, lebonyolításához, beleértve az utas-szállítást és a programlogisztikai hangolásokat is. A megrendelő és a csoportok igényeinek megfelelően testre szabjuk a programokat, szakmai és kreatív szinten segítünk a kivitelezésben.

 

  • Cultural connection

 

BUDAPESTI IRODA

Beutaztató utazási irodaként vállaljuk, hogy az igénynek megfelelően megszervezzük és összeállítjuk a Magyarországra érkező turistacsoportok programját. Kérje személyre szabott ajánlatunkat a következőkre: félnapos és egész napos budapesti városnézés, idegenvezető, múzeumlátogatás, hajókázás a Dunán, egész napos kirándulás, tipikus magyaros ebéd, cigányzenés folklóros vacsora, puszta program, borkóstoló. Utasaink többsége az Egyesült Államokból, illetve Kanadából és Ausztráliából érkezik. Cégünk olyan hűséges partnerekkel büszkélkedhet, mint az Odysseys Unlimited, Quality Tour Aps from Copenhagen, Denmark, VBT Bicycling and Walking Vacations from Boston.

 

 

  • Kalocsa vrosa

KALOCSAI IRODA

Kalocsai irodánk 2003 óta várja a szállodahajóval érkező nagy létszámú és a buszos kiránduló csoportokat. Kalocsán és környékén, illetve Pécsen és környékén szervezünk programokat az ideérkezőknek. Személyes ismeretséggel rendelkezünk a szolgáltatók körében, így a különböző kéréseket rugalmasan tudjuk teljesíteni. Kapcsolatrendszerünk kiterjed a múzeumok, szolgáltatók, éttermek körére. Helyi partnereinkkel kíváló személyes kapcsolatot ápolunk. Rendszeres találkozókkal biztosítjuk az együttműködést, mely elengedhetetlen a magas színvonalú lebonyolításhoz, illetve új programok bevezetéséhez. Megrendelőinkkel is folyamatos és kívételes partneri viszonyt alakítottunk ki, mely szintén segíti a vendégek maximális kiszolgálását a kirándulás itt töltött ideje alatt. Helyi idegenvezetőkkel és buszokkal dolgozunk, ami ugyancsak előny a programok lebonyolítása során.

  

  • Shoreside arrangements

PROGRAMSZERVEZÉS LUXUS SZÁLLODAHAJÓK RÉSZÉRE

Egy többhetes folyami élményhajózás sikerét nagyban befolyásolják a szárazföldi tapasztalatok. Az utazási irodák által biztosított partmenti szolgáltatások, mint például a programok lebonyolítása, kirándulások szervezettsége, helyi idegenvezetők, buszok színvonala éppúgy alakítják egy hajóstársaság megítélését, mint magának a luxushajónak a felszereltsége, fedélzeti személyzete, vagy akár gasztronómiai szolgáltatásai. Mivel a földi kiszolgálók minősége hatással van a hajókázás átfogó értékelésére, különösen büszkék vagyunk arra, hogy több mint egy évtizede olyan luxushajókat üzemeltető cégek szárazföldi partnerei lehetünk, mint a Vantage Deluxe World Travel, Avalon Waterways. Ismerjük a folyami és a szárazföldi idegenforgalom együttműködésének feltételeit, a speciális szervezést igénylő feladatok ellátását. Tudjuk mit jelent az elő- és utótúra, a több részletben való érkeztetés, csomagtranszfer, utascsere bonyolítása, a programokat befolyásoló nautikai tényezők figyelembevétele, nem is beszélve a magas vagy alacsony vízállást jelentő vészhelyzet megoldásáról.

 

  • Strudel baking lesson with locals

INTERAKTÍV PROGRAMOK

A kreatív turizmus az idegenfogalom új generációja. Több interakciót foglal magában, a látogatók érzelmi és közreműködő kapcsolatba kerülnek a helyiekkel, a közösséggel vagy családtagokkal. Kedvelt tevékenységi formái között találjuk a kézműves mesterségeket, festészetet, főzést, azaz olyan kulturális programokat, amelyekben a turisták aktívan részt vehetnek. A szellemi gazdagodásra, tanulásra irányuló élmények programokba való beemelése egyre népszerűbb és szükségszerűbb idegenforgalmi trend. Ezért olyan saját összeállítású interaktív turisztikai programok forgatókönyvét ajánljuk csoportok figyelmébe, mint a Rétesnyújtó tanfolyam Dunaalmáson, vagy Folklór Workshop Kalocsán. Idesorolhatjuk a Hollókői ebéd családoknál vagy a Porcelánrózsa készítése Herenden programokat. Fedezze fel a kulturális turizmus és az autentikus tartalom élményszerű kombinációját, kérje ajánlatunkat.